Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta

Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta

4.8 605 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 unidades

Składniki

  • 100 g de queso parmesano
  • 1200 g de agua
  • 300 g de espinacas congeladas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 lámina de masa de hojaldre
  • 1 huevo batido
  • 100 g de queso feta en dados de aprox. 0,5 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 262.7 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...