Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 豬肉絲
- 1 茶匙 米酒
- 4 茶匙 醬油
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 50 克 洋蔥, 切絲
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 30 克 新鮮黑木耳, 切絲
- 400 克 烏龍麵
- 150 克 小白菜, 切段
- 30 克 魚板, 切絲
- 100 克 水
- 1 大匙 烏醋
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1383 kJ / 330 kcal
- Białko
- 8.264 g
- Węglowodany
- 61.587 g
- Tłuszcz
- 5.449 g
- Błonnik
- 1.59 g