Urządzenia i Akcesoria
西班牙臘腸蕃茄筆管麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油15 克
-
¾ 茶匙 雞高湯醬雞高湯塊 剝碎½ 塊
-
大蒜粉1 小撮
-
乾燥奧勒岡¾ 茶匙
-
70 克 培根丁西班牙臘腸 切片70 克
-
新鮮蘑菇 (opcjonalnie) 切片80 克
-
番茄醬汁 (自製或市售)200 克
-
水400 克
-
乾筆管麵 (Penne)240 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.2 g
Kalorie
1905.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
55.2 g