Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 橄欖油
-
½
塊 雞高湯塊 ,剝碎
lub ¾ 茶匙 雞高湯醬 - 1 小撮 大蒜粉
- ¾ 茶匙 乾燥奧勒岡
-
70
克 西班牙臘腸 ,切片
lub 70 克 培根丁 - 80 克 新鮮蘑菇 ,切片 (opcjonalnie)
- 200 克 蕃茄醬汁 (自製或市售)
- 400 克 水
- 240 克 乾筆管麵 (Penne)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1905.5 kJ / 455 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 5.3 g