
Urządzenia i Akcesoria
西班牙臘腸蕃茄筆管麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油15 克
-
雞高湯塊 ,剝碎½ 塊
-
大蒜粉1 小撮
-
乾燥奧勒岡¾ 茶匙
-
西班牙臘腸 ,切片70 克
-
新鮮蘑菇 (opcjonalnie) ,切片80 克
-
蕃茄醬汁 (自製或市售)200 克
-
水400 克
-
乾筆管麵 (Penne)240 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
455 kcal /
1905.5 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
55.2 g
Błonnik
5.3 g