西班牙臘腸蕃茄筆管麵

西班牙臘腸蕃茄筆管麵

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    15 克
  • 雞高湯塊 剝碎
    ½ 塊
    ¾ 茶匙 雞高湯醬
  • 大蒜粉
    1 小撮
  • 乾燥奧勒岡
    ¾ 茶匙
  • 西班牙臘腸 切片
    70 克
    70 克 培根丁
  • 新鮮蘑菇 (opcjonalnie) 切片
    80 克
  • 番茄醬汁 (自製或市售)
    200 克
  • 400 克
  • 乾筆管麵 (Penne)
    240 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.2 g
Kalorie 1905.5 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 55.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...