Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée à la violette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
70 g de sirop de violette
-
150 g de lait
-
350 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
5 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre roux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Bounty
10min
Real thing
10min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12h 30min
Mini-saint-honoré
2h
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Choux aux fruits confits
2h
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min