Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée à la violette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
70 g de sirop de violette
-
150 g de lait
-
350 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
5 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre roux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Choux au tarama
1 godz. 45 min
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Minicannelés au chocolat
13 godz.
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Cannelés bordelais au chocolat
12 godz.
Fondant chocolat en robe de fruits
3 godz. 45 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 godz. 10 min
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min