Terrine en mousse de fruits

Terrine en mousse de fruits

4.7 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 parts

Składniki

La terrine
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • de fraises
    450 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • mangues
    2
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    300 g
  • de mascarpone très froid
    200 g
  • de sucre glace maison
    4 c. à soupe
  • de framboises
    60 g
Le coulis de fraises et les finitions
  • de fraises
    300 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • le jus d'un citron jaune

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 281.1 kcal / 1175.1 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 21.9 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...