Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise

Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise

3.9 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    6
  • de litchis au sirop en conserve avec 150 g de jus
    250 g
  • de jus de mangue
    150 g
  • de mangue mûre détaillée en dés et un peu pour la finition
    300 g
  • de lait de coco
    300 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • d'agar-agar (2 g)
    1 sachet
  • de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 266 kcal / 1123 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 39.5 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...