Urządzenia i Akcesoria
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
10 gramů česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na potření ryby
-
600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané 4 filety (cca 150 gramů každý)
-
2 špetky soli plus extra na osolení ryby
-
2 špetky pepře černého, mletého plus extra na opepření ryby
-
200 gramů papriky červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
-
50 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
126.1 g
Kalorie
5092 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
73.4 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Králík v balíčku s tymiánem
1 godz. 30 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 godz.
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 min