Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
- 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
- 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
- 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
- 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
- 50 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Białko
- 126.1 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Marocká kuřecí stehna
1h 40min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45 min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1 godz.