Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami

Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami

4.2 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porce

Składniki

  • ½ pomeranče chemicky neošetřeného, tence okrájená kůra, vylisovaná šťáva
  • 1 čajová lžička kurkumy
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • 200 gramů brambor na plátky (5 mm)
  • 300 gramů kedluben na proužky (1 cm)
  • 2 krůtí plátky (250 gramů)
  • ½ čajové lžičky soli a trochu navíc na maso
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře a trochu navíc na maso
  • 40 gramů smetany nízkotučné, 7 % tuku
  • 1 vrchovatá čajová lžička škrobu
  • 3 - 4 špetky kari podle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 36 g
Kalorie 1471 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...