Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
TM5 TM6

Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami

4.0 (13 ocen)

Składniki

  • ½ pomeranče, chemicky neošetřeného, tence okrájená kůra, vylisovaná šťáva
  • 1 čajová lžička kurkumy
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    lub 1 kostka zeleninového bujónu
  • 200 gramů brambor, na plátky (5 mm)
  • 300 gramů kedluben, na proužky (1 cm)
  • 2 krůtí plátky (250 gramů)
  • ½ čajové lžičky soli a trochu navíc na maso
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře a trochu navíc na maso
  • 40 gramů smetany nízkotučné, 7 % tuku
  • 1 vrchovatá čajová lžička škrobu
  • 3 - 4 špetky kari, podle chuti

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1471 kJ / 353 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy