Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů cibule, na čtvtky
- 550 gramů máslové dýně, oloupané, na kostičky (2 cm)
- 115 gramů řapíkatého celeru, na kousky
-
70
gramů ghí
lub 70 gramů kokosového oleje - 100 gramů klobásy chorizo, pikantní, na plátky
- 220 gramů rajčatové passaty
- 400 gramů vody, filtrované
- 1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
- 1 čajová lžička mořské soli
- 4 polévkové lžíce kokosového jogurtu, pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1589 kJ / 380 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Čočkovo-dýňová polévka
1 godz.
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Hrachové kebaby
13h 30min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Mrkvové pesto
30 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min