Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di semi di lino
- 140 g di mandorle pelate, ammollate per 10 ore in acqua e sgocciolate
- 150 g di pomodori, in quarti
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 125 g di carote, a pezzi
- 40 g di datteri denocciolati
- 65 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale alle erbe
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 4 foglie di lattuga romana
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1224 kJ / 293 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger vegan
5h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Bevanda di avena e datteri
20min
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Panini ripieni di funghi cardoncello
1h 15min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8h 55min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2u. 20min
Ricotta di mandorle e anacardi
24 Std. 40 Min