Polpettone vegetariano con salsa Gravy

Polpettone vegetariano con salsa Gravy

4.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

  • 10 g di funghi shiitake secchi
  • 100 g di gherigli di noci
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Gruviera a pezzi
  • 800 g di acqua
  • 200 g di riso rosso
    200 g di riso integrale
  • 220 g di cipolle a metà
  • 5 spicchi di aglio
  • 180 g di sedano rapa a pezzi
  • 30 g di burro
  • 400 g di funghi champignon cremino a metà
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di timo secco
  • 1 cucchiaio di bacche di ginepro
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 60 g di burro a pezzi
  • 400 g di brodo vegetale
  • 50 g farina
  • 2 cucchiai di salsa di soia
  • ½ cucchiaino di fieno greco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 porzioni

Sód 12178 mg
Białko 490 g
Kalorie 35584.9 kJ / 8505 kcal
Tłuszcz 611 g
Błonnik 27 g
Tłuszcz nasycony 323 g
Węglowodany 281 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...