Sauce aux câpres

Sauce aux câpres

4.2 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
825 g

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 50 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de câpres en saumure égouttées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1.6 g
Kalorie 406.8 kJ / 97.7 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...