![Sauce aux câpres Sauce aux câpres](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B25B8A2-D8C3-4A6B-88EE-E79EDD756106/Derivates/6C9FDAB5-D48D-4EA9-ADE3-2BC9F2BB9BBE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poires au vin rouge
3h 20min
Sauce cocktail
10 min
Sauce béarnaise
20min
Croustade aux pommes
50 min
Moules à la bretonne
55 min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Terrine de poulet à l'estragon
24klst
Sauce bordelaise
45 min
Chaudrée de moules
35min
Limonade madrilène
50 min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce tartare
10 min