Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce chasseur
35 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 Min
Sauce gribiche
15 Min