Sauce aux câpres

Sauce aux câpres

4.1 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
825 g

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de bœuf
    1 cube
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de farine de blé
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de câpres en saumure égouttées
    60 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 97.7 kcal / 406.8 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...