Mousse citron vert-basilic

Mousse citron vert-basilic

4.5 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • œufs blancs et jaunes séparés
    2
  • citrons verts non traités zeste et jus
    2
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de basilic frais ciselées et un peu pour la finition
    10 feuilles
  • de crème liquide entière
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 150 kcal / 627 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 13.7 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...