Mousse citron vert-basilic

Mousse citron vert-basilic

4.5 90 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 2 œufs blancs et jaunes séparés
  • 2 citrons verts non traités zeste et jus
  • 60 g de sucre en poudre
  • 10 feuilles de basilic frais ciselées et un peu pour la finition
  • 150 g de crème liquide entière

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.3 g
Kalorie 627 kJ / 150 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...