Cake moelleux à la rhubarbe

Cake moelleux à la rhubarbe

4.3 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 parts

Składniki

  • 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
  • 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
  • 160 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 250 g de rhubarbe surgelée en tronçons
  • 1 c. à soupe de sucre roux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 8 g
Kalorie 1726 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...