Cake moelleux à la rhubarbe

Cake moelleux à la rhubarbe

4.2 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 parts

Składniki

  • de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
    75 g
  • de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de sucre en poudre
    160 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de rhubarbe surgelée en tronçons
    250 g
  • de sucre roux
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 414 kcal / 1726 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...