Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di verdure trifolate avanzanti (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Frittata alle zucchine
40 min
Frittata di verdure
1 godz. 10 min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 godz. 10 min
Verdure miste al cartoccio
35 min
Frittata autunnale
1h 15min
Frittata gusto pizza
50 min
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata primavera al vapore
50 min