Focaccia aux olives

Focaccia aux olives

4.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 280 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 2 pincées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.5 g
Kalorie 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 64.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...