Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base
- 350 g de farine à pain
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 gros œuf
La garniture
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de sucre vanillé maison
- 5 gros œufs, blancs et jaunes séparés
- 400 g de mascarpone
- 400 g de fromage frais
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel marin
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2618.8 kJ / 625.9 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1h 45min
Cake chocolat et gingembre confit
1h 15min
Galette magique des Rois
3h 15min
Crème à la horchata
50 min
Tarte à l'amande et au mincemeat
1h 50min
Crème de pistache
10 min
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Gâteau de Santiago
35 Min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min