Focaccia aux fanes de navet

Focaccia aux fanes de navet

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
3 portions

Składniki

La pâte
  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de saindoux
    30 g
La garniture
  • d'eau
    500 g
  • de fanes de navet
    500 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    ½
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • filets d'anchois à l'huile
    12
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de pignons de pin
    20 - 30 g
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 761 kcal / 3184 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 107.2 g
Błonnik 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...