Focaccia aux fanes de navet

Focaccia aux fanes de navet

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
3 portions

Składniki

La pâte
  • 220 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 400 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g de saindoux
La garniture
  • 500 g d'eau
  • 500 g de fanes de navet
  • ½ gousse d'ail (opcjonalnie)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 12 filets d'anchois à l'huile
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 20 - 30 g de pignons de pin
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 3184 kJ / 761 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 107.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...