
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux fanes de navet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
3 portions
Składniki
La pâte
-
d'eau220 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée20 g
-
de sucre en poudre1 c. à café
-
de farine de blé400 g
-
de sel1 c. à café
-
de saindoux30 g
La garniture
-
d'eau500 g
-
de fanes de navet500 g
-
gousse d'ail (opcjonalnie)½
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
filets d'anchois à l'huile12
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de pignons de pin20 - 30 g
-
de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
761 kcal /
3184 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
107.2 g
Błonnik
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Focaccias
10 Przepisów
Francja
Francja