Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto a pezzi piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Lonza alla senape
1h 5min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min