Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Białko
- 43.4 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 46.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Pizza e minestra
1h 30min
Anellini alla pecorara
2 godz.
Maccheroni cheese
55min
Muffin speck e caciocavallo
45 min
Fiadoni
1 godz.
Parrozzo
1h 10min
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake
4 godz.