Pescado a la talla

Pescado a la talla

4.2 108 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porciones

Składniki

  • 55 g de chile guajillo sin rabo
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 50 g de cebolla
  • 1325 g de agua
  • 2 cditas de sal gruesa
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 1 pizca de mejorana seca
  • 1 pizca de orégano seco
  • 2 huachinangos, sin vísceras, limpios chicos, enteros y sin escamas
  • jitomate en rebanadas
  • pepino en rebanadas
  • limones en cuartos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 56 g
Kalorie 1441 kJ / 343 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...