Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de zanahorias, pelada y en trozosde 4 cm
- 200 - 250 g de chiles jalapeños en escabeche, y su jugo
-
500
g de marlín ahumado
lub 500 g de atún ahumado - 100 g de aceite de oliva
- 20 g de dientes de ajo
- 300 g de cebolla, fileteada
- 50 g de vinagre blanco
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- tostadas, para servir
- aguacate, para servir
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7573.8 kJ / 1810.2 kcal
- Białko
- 135.5 g
- Węglowodany
- 74.8 g
- Tłuszcz
- 107.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.1 g
- Błonnik
- 20.1 g
- Sód
- 10125.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Salsa martajada
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20 min
Ceviche de tomate
15 Min
Pierna de cerdo colorada
1h
Salsa azteca
30 min
Carnitas de Marlin
40 min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min