Marlin en escabeche estilo Sinaloa

Marlin en escabeche estilo Sinaloa

3.9 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porciones

Składniki

  • 300 g de zanahorias pelada y en trozosde 4 cm
  • 200 - 250 g de chiles jalapeños en escabeche y su jugo
  • 500 g de marlín ahumado
    500 g de atún ahumado
  • 100 g de aceite de oliva
  • 20 g de dientes de ajo
  • 300 g de cebolla fileteada
  • 50 g de vinagre blanco
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida
  • tostadas para servir
  • aguacate para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 porciones

Sód 10125.9 mg
Białko 135.5 g
Kalorie 7573.8 kJ / 1810.2 kcal
Tłuszcz 107.1 g
Błonnik 20.1 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Węglowodany 74.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...