Ceviche de pepino y jícama

Ceviche de pepino y jícama

4.5 179 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porciones

Składniki

  • 5 g de hojas de hierbabuena fresca
  • 10 g de hojas de cilantro
  • 50 g de cebolla morada
  • 180 g de jícama pelada y en trozos
  • 180 g de pepino pelado, sin semillas y en trozos
  • 10 g de pimiento amarillo
  • 80 g de jugo de limón recién exprimido
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 2 cubitos de hielo
  • totopos horneados, para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 587 mg
Białko 1 g
Kalorie 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...