Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5087.4 kJ / 1215.9 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 300.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Vacherin griotte-amande
12h
Couronne feuilletée à la frangipane
2h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Dacquoise
40 min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Meringue classique
3h 25min
Blancs d'œufs montés en neige
5min