Urządzenia i Akcesoria
Meringue italienne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
100 g d'eau
-
300 g de sucre en poudre
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
182.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
5087.4 kJ /
1215.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
300.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à chou
2 Std.
Mini-saint-honoré
2 Std.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Meringue classique
3 Std. 25 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Eclairs choco-café
24 Std.
Tarte au citron
12 Std.