
Urządzenia i Akcesoria
Macarons au café
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
20 morceaux
Składniki
La ganache au café
-
de crème liquide 30-40% m.g.120 g
-
de miel20 g
-
de café instantané2 c. à café
-
de chocolat noir détaillé en morceaux120 g
Les macarons
-
sucre glace maison maison150 g
-
d'amandes en poudre150 g
-
de cacao en poudre1 c. à café
-
blanc d'œuf4
-
d'eau50 g
-
de sucre en poudre150 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
167 kcal /
701 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts au café
10 Przepisów
Francja
Francja