Cake au citron vert

Cake au citron vert

4.4 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • 100 g de beurre doux et un peu pour le moule
  • 275 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 350 g de sucre en poudre
  • le zeste de 5 citrons verts non traités
  • 5 œufs
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 25 g de rhum
  • 1 pincée de sel
  • 1 sachet de levure chimique (11 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.1 g
Kalorie 2116 kJ / 499 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...