Carrilleras de ternera estofadas

Carrilleras de ternera estofadas

4.2 220 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 raciones

Składniki

  • 6 carrilleras de ternera (aprox. 1500 g)
  • 1 cabeza de ajos entera
  • 1 hoja de laurel seca
  • 10 granos de pimienta negra
  • 3 clavos enteros
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 1 palo de canela pequeño partido por la mitad
  • 1 cucharadita de sal
  • 150 g de zanahorias en rodajas
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 80 g de puerro en rodajas
  • 500 g de vino tinto (Rioja o Ribera)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 pastilla de caldo de carne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 51.2 g
Kalorie 2018 kJ / 483 kcal
Tłuszcz 27.45 g
Błonnik 1.52 g
Węglowodany 4.57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...