Bacalao dorado

Bacalao dorado

4.7 631 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
  • 6 huevos
  • 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
  • pimienta negra molida
  • sal
  • 100 g de aceitunas negras
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 377 kcal / 1576 kJ
Białko 18.67 g
Tłuszcz 28.68 g
Węglowodany 11.08 g
Błonnik 2.39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...