Bacalao dorado

Bacalao dorado

4.7 657 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
  • 6 huevos
  • 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
  • pimienta negra molida
  • sal
  • 100 g de aceitunas negras
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 63 g
Kalorie 3755 kJ / 897 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...