Bombones de gianduja
TM6 TM5

Bombones de gianduja

4.3 (4 oceny)

Składniki

Praliné de avellanas

  • 50 g de azúcar
  • 50 g de avellanas tostadas
  • 10 g de leche en polvo

Gianduja

  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    lub 150 g de chocolate con leche en trozos

Bombones

  • 300 g de chocolate con leche en trozos

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
513 kJ / 122 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
12.2 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy