Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos pequeños
- 80 g de azúcar
- 10 g de harina de repostería
- 10 g de cacao puro en polvo
- 2 claras de huevo
- 90 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 199 kJ / 48 kcal
- Białko
- 1.14 g
- Węglowodany
- 4.21 g
- Tłuszcz
- 2.92 g
- Błonnik
- 0.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Chocolate a la taza
15min
Magdalenas
1h
Hojaldre rápido
2h
Helado de chocolate
12 godz.
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Helado de queso cremoso
4 godz. 45 min
Marquesas al cacao
45 min
Tejas de almendra
12h 50min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 godz. 45 min
Trufas de chocolate negro
4 godz. 30 min
Tarta de chocolate
40 min