Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla Suzette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
60 g de azúcar
-
3 tiras de piel de naranja
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
50 g de zumo de naranja
-
20 g de licor de naranja (p. ej. Grand Marnier®)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
1.7 g
Kalorie
6648 kJ /
1593 kcal
Tłuszcz
141.7 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Helado de yogur
6 godz. 15 min
Cuajado de leche con yogur de cabra
2 godz. 5 min
Soufflé al licor de naranja
1 godz.
Merengue francés
2 godz. 15 min
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Cañas de nata
30 min
Mantequilla de aceite
1 godz. 5 min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 godz. 10 min
Carolinas
50 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min