![Mille-feuille de fruits rouges à la meringue Mille-feuille de fruits rouges à la meringue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F91FAB7-B600-424E-9BEB-4501F0078E42/Derivates/E6FCB9E5-E262-4D1F-BB24-3F963BCF3AB6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Miniburgers crevette avocat
4h
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5sa
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Eclairs framboises-pistaches
24 godz.
Pizza cône
2h 15min
Macarons à la griotte
48h
Miniburgers terre et mer
4h
Le macaron caramel
1h 50min
Minipavlovas
3h 45min
Choux façon tiramisu
1h 50min