Mille-feuille de fruits rouges à la meringue

Mille-feuille de fruits rouges à la meringue

4.2 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions

Składniki

La meringue
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
La garniture
  • 60 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide entière très froide
  • 200 g de mascarpone très froid
  • 400 g de fruits rouges frais variés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 1709 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...