Mille-feuille de fruits rouges à la meringue

Mille-feuille de fruits rouges à la meringue

4.2 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions

Składniki

La meringue
  • blancs d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    200 g
La garniture
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de crème liquide entière très froide
    200 g
  • de mascarpone très froid
    200 g
  • de fruits rouges frais variés
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 408 kcal / 1709 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...