Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13u. 30min
Mille-feuille de fruits rouges
30 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1 godz. 30 min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Eclairs au foie gras
3h 15min
Petits choux au saumon fumé
1 godz. 10 min