
Urządzenia i Akcesoria
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions
Składniki
La meringue
-
blancs d'œufs4
-
de sucre en poudre200 g
La garniture
-
de sucre en poudre60 g
-
de crème liquide entière très froide200 g
-
de mascarpone très froid200 g
-
de fruits rouges frais variés400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
408 kcal /
1709 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'été ! Vol. II
10 Przepisów
Francja
Francja