雞肉豆腐漢堡排
TM5 TM6

雞肉豆腐漢堡排

2.3 (3 oceny)

Składniki

  • 60 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
  • 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
  • 60 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
  • 60 克 高麗菜葉, 切塊
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 份食譜
Kalorie
635 kJ / 151 kcal
Białko
19.92 g
Węglowodany
10.92 g
Tłuszcz
3.06 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy