
Urządzenia i Akcesoria
雞肉豆腐漢堡排
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
1 完整食譜
Składniki
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時60 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)60 克
-
板豆腐 擠乾水份,切塊60 克
-
高麗菜葉 切塊60 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
151 kcal /
635 kJ
Białko
19.92 g
Tłuszcz
3.06 g
Węglowodany
10.92 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

嬰幼兒副食品
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan