Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
- 60 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
- 60 克 高麗菜葉, 切塊
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Białko
- 19.92 g
- Węglowodany
- 10.92 g
- Tłuszcz
- 3.06 g
- Błonnik
- 2.7 g