Acelgas con patatas y mejillones al vapor

Acelgas con patatas y mejillones al vapor

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 500 g de patatas en trozos de 5 cm
  • 300 - 350 g de acelgas (con penca) en trozos de 5 cm
  • 500 g de mejillones
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de pimentón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 666.7 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1056 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...