Tartar dos salmones

Tartar dos salmones

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 raciones

Składniki

  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas semicongelado, en trozos
  • 50 g de zumo de lima
  • 1 cucharada salsa de soja
  • 150 g de cebolla roja en cuartos
  • 8 pepinillos en vinagre
  • 1 cucharadita salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de alcaparras
  • 150 g de salmón ahumado en dados de 1 cm.
  • 1 aguacate grande, maduro
  • 1 pellizco de sal
  • 150 g de alcaparrones

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1653.7 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 729 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...