Urządzenia i Akcesoria
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 godz. 50 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Deser kokosowo-pistacjowy
1 godz. 5 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Brownie z tahini
45 min
Kawowe bezy z ganaszem
2 godz. 15 min
Ciasto serowe (Tiropita)
1 godz. 10 min
Kurkuma chai
15 min
Keks migdałowo - gryczany
1 godz.
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Ciasteczka bananowo-orzechowe
45 min