
Urządzenia i Akcesoria
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
migdałów, blanszowanych400 g
-
andrutów2 płaty
-
miodu płynnego400 g
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
460 kcal /
1926 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Florentynki
2 godz.
Nugat
3 godz. 15 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Portugalski placek - Folar
8 godz. 40 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Batoniki do kieszonki
3 godz. 15 min
Batony kujona
3 godz. 20 min