
Urządzenia i Akcesoria
Pastinaken-Apfel-Stampf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Pastinaken geschält, in Stücken700 g
-
Äpfel, säuerlich entkernt, geschält, in Stücken150 g
-
Wasser100 g
-
Muskatblüte (Macis), gemahlen½ TL
-
Salz1 TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Butter in Stücken60 g
-
Crème fraîche60 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
218 kcal /
916 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Back to the Roots
10 Przepisów
Austria
Austria