Fenchelsalat mit rosa Pfeffer

Fenchelsalat mit rosa Pfeffer

4.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • frische Dille (opcjonalnie) Spitzen abgezupft
    3 Stängel
  • Fenchel in Stücken
    300 g
  • Selleriestangen in Stücken
    150 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Limettensaft, frisch gepresst
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • rosa Pfefferbeeren
    5 - 8

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 98 kcal / 409 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...