Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
TM6 TM5

Fenchelsalat mit rosa Pfeffer

4.0 (12 ocen)

Składniki

  • 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (opcjonalnie)
  • 300 g Fenchel, in Stücken
  • 150 g Selleriestangen, in Stücken
  • 30 g natives Olivenöl extra
  • 20 g Limettensaft, frisch gepresst
  • ½ TL Salz
  • 5 - 8 rosa Pfefferbeeren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
409 kJ / 98 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy