Urządzenia i Akcesoria
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1 scalogno
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di speck a listarelle
-
200 g di fagioli borlotti lessati e sgocciolati
-
10 g di sale
-
1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
-
200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.1 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Smoothie Bowl alla carota
10 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Brak ocen
Gamberi alla guineana
25 min
Tom Yum Kung
30 min
Soba fredda con daikon
Brak ocen
Manzo al tamarindo con riso
9 godz. 10 min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35 min
Insalata di quinoa colorata
35 min
Salsa turca
10 min
Insalata messicana
2 godz. 15 min