Wersje kompatybilne
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Tom Yum tailandese
45min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Sundal di ceci
6 Std. 45 Min
Riso Kashmiri
30min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Tom Yum Kung
30min
Cupcake al tè verde
1 Std. 30 Min
Infuso zenzero, limone e curcuma
25 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35 min