Wersje kompatybilne
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Fagioli e verdure
30 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40 Min
Grano saraceno con funghi
25 min.
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5 Std.
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 godz. 15 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Brodetto di Fano
1h