Crumble de poireau au chorizo doux

Crumble de poireau au chorizo doux

4.1 503 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

La pâte à crumble
  • de farine de blé
    100 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    75 g
  • de parmesan râpé
    35 g
La garniture
  • de beurre doux et un peu pour le plat à gratin
    20 g
  • de poireaux coupés en rondelles (1 cm env.)
    800
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • chorizo doux, détaillé en dés
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 594 kcal / 2472 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 45.5 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...