Crumble de poireau au chorizo doux

Crumble de poireau au chorizo doux

4.1 527 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

La pâte à crumble
  • 100 g de farine de blé
  • 75 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 35 g de parmesan râpé
La garniture
  • 20 g de beurre doux et un peu pour le plat à gratin
  • 800 de poireaux coupés en rondelles (1 cm env.)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 chorizo doux, détaillé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 2472 kJ / 594 kcal
Tłuszcz 45.5 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...