Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2472 kJ / 594 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Crumble de tomates
50 Min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 Min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min