
Urządzenia i Akcesoria
Fruit and nut muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
Topping
-
rolled oats20 g
-
plain flour20 g
-
dark brown sugar20 g
-
coconut flakes20 g
-
grapeseed oil20 g
Muffins
-
olive oil spray for greasing
-
grapeseed oil60 g
-
milk of choice250 g
-
dark brown sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
wheat bran flakes50 g
-
mixed dried fruit (see Tips)100 g
-
pecans roughly chopped (see Tips)50 g
-
butter to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
258 kcal /
1083.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
101.6 mg