Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Burro
40min
Primo sale
13h 30 min
Cetrioli sottaceto
48h 20min
Ketchup
1h 20min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Formaggio fresco
9h 45min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Ricotta
5h 30min