Pasta fresca integrale all'uovo

Pasta fresca integrale all'uovo

4.3 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina integrale + q.b.
  • 3 uova
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.5 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 7.2 g
Węglowodany 50.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...