Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca integrale all'uovo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di farina integrale + q.b.
-
3 uova
-
2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.5 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 godz. 15 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Farfalle all'uovo
1 godz.
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 godz. 5 min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Ravioli burro e salvia
2 godz.
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.