Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina integrale + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1u. 50min
Farfalle all'uovo
1h
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Lievito madre
72h 15min
Pasta fresca al cacao
1h 10 min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5 min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15 min
Pasta fresca senza uova
1sa 35 dk