Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di zucchero di canna
- 1 ½ g agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 350 g di albicocche la polpa (circa 10 albicocche)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Succo di pesca
2h 10min
Succo di pera (10-12 mesi)
15min
Succo di pesca e mango
20 min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Succo di mango
2h 10min
Succo di frutta (TM6)
10 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di fragole
1h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Succo di pera
2h 10min
Succo di mela
2h 10min