Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di peperoncini piccanti rossi freschi, a metà e privati dei semi
- 200 g di mele rosse, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 400 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20min
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Confettura di uva
50min
Confettura di fichi
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Patè di peperoncini
30min
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35min
Marmellata di limoni
1h 20min
Marmellata di mandarini cinesi
1h 30min
Confettura di fragole al balsamico
1h