Confettura di peperoncini piccanti

Confettura di peperoncini piccanti

4.6 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
750 g

Składniki

  • di peperoncini piccanti rossi freschi, a metà e privati dei semi
    250 g
  • di mele rosse, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
    200 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    50 g
  • di zucchero di canna
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 53 kcal / 222 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...