Confettura di peperoncini piccanti

Confettura di peperoncini piccanti

4.6 48 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
750 g

Składniki

  • 250 g di peperoncini piccanti rossi freschi, a metà e privati dei semi
  • 200 g di mele rosse, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 400 g di zucchero di canna

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.1 g
Kalorie 222 kJ / 53 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...