Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di pangrattato
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 250 g di cicoria, pulita
- 150 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 50 g di pinoli
- 40 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 25 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Cous cous dell'orto
30min
Zuppa di carciofi
35min
Insalata di fagiolini
40min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Fagioli alla contadina
35min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45min
Zuppa primaverile
40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min