Caponata di verdure delle Madonie

Caponata di verdure delle Madonie

4.6 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di pangrattato
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci in foglia surgelati
  • 300 g di cimette di cavolfiore
  • 250 g di cicoria pulita
  • 150 g di gambi di sedano a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 50 g di pinoli
  • 40 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 25 g di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.7 g
Kalorie 1012 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...