Caponata di verdure delle Madonie
TM31 TM5 TM6

Caponata di verdure delle Madonie

4.7 (22 oceny)

Składniki

  • 50 g di pangrattato
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci in foglia surgelati
  • 300 g di cimette di cavolfiore
  • 250 g di cicoria, pulita
  • 150 g di gambi di sedano a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
  • 50 g di pinoli
  • 40 g di capperi sotto sale, sciacquati
  • 25 g di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1012 kJ / 242 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy