Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de garbanzos secos
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 395 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de maicena
- ¾ cdita de sal gruesa
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta molida
- de aceite para freír, el necesario
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1852 kJ / 441 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Wraps de verduras
30min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 godz. 10 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Boloñesa de lentejas
35min
Croquetas de papa y lentejas
2 godz.
Hamburguesas de portobello
40min
Hamburguesa veganas
45min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min
Gnocchis de betabel
1 godz. 40 min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min