Espinacas salteadas con almendras y chile verde

Espinacas salteadas con almendras y chile verde

1.5 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 1 chile verde, fresco en trozos
  • 10 g de aceite de oliva
  • 200 g de almendras remojadas una noche antes en agua
  • 1 ½ cdita de sal
  • ½ cdita de ajo en polvo
  • 200 g de espinacas picadas
  • 10 g de aceite de oliva restantes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Sód 3656.7 mg
Białko 50.5 g
Kalorie 6041.4 kJ / 1443.9 kcal
Tłuszcz 120.6 g
Błonnik 31.9 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 65.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...