Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika
lub ¼ cdita de pimentón dulce - ¼ cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g zanahoria, en trozos grandes, (aprox. 5 cm), del mismo tamaño
- 540 g de agua, para hervir
- hierbas finas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 293.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Pasta de jitomate
2h 40min
Puré de papas (Pelar)
35min
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40min
Pastel de sushi
1 godz.
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Papitas negras
55 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 godz.