Urządzenia i Akcesoria
Salsa de espárragos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 porciones
Składniki
-
50 g de queso parmesano en trozos
-
500 g de agua
-
400 g de espárragos verdes, limpios
-
1 diente de ajo
-
20 g de aceite de oliva
-
sal al gusto
-
pimienta negra molida al gusto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
319 g
Kalorie
319 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mini pizzas de berenjena
55 min
Cebolla picada
5 min
Mousse de moras
5 godz.
Albóndigas de atún
1 godz. 20 min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 min
Ceviche peruano
30 min
Risotto de granada, queso azul y brandy
45 min
Lasaña de espinacas con requesón
55 min
Tequila Sour
10 min
Cocina en niveles: arroz, tofu y brócoli - Demo - presentadores
30 min
Guarnición de papas
30 min
Puré de camote
40 min